Kurucularımız

kurucular.jpg

Suat KÖKSAL

1965 yılında Ankara’da doğmuştur. Annesi ev hanımı babası Makine Kimya Endüstrisinde çalışmış bir babanın 9 çocuğundan 8. Kardeş olarak dünyaya gelmiştir. İlkokul öğrenimini Mamak İlkokulunda, Ortaokulu Gülveren Ortaokulunda, liseyi ise Ankara İnşaat Teknik Lisesinde tamamlamıştır.1989 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler bölümünü bitirdi. 1990 yılından itibaren başlayan dershane öğretmenliği ve yöneticiliğine 2010 yılına kadar devam etti. 2012 yılında Özel Anadolu Hastanesi MTAL’in kurucuları arasında yer alarak eğitimcilik hayatını özel okul alanında da devam ettirdi. 2013 yılında ise Özel Yedisu Eğitim Kurumlarını eğitim hayatına kazandırmış ve halen Özel Yedisu Eğitim Kurumlarının kurucu temsilcisi olarak görevine devam etmektedir. Kendisi Aksu Genç İşadamları Derneği üyesi, Hasta engelli Yaşlı Yardım Derneği (HeyDer) Başkanlığı yapmaktadır.

Mehmet CAN

1974 yılında Isparta’da doğmuştur. Serik’te işçi olarak çalışan 2 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğudur. Öğrenim hayatına Serik Tekeli İlköğretim okulunda başladıktan sonra orta ve lise öğrenimini Serik İmam Hatip Lisesinde 1994’te tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Edebiyat bölümünü kazanarak 1999 yılında üniversite eğitimini bitirdi. Aynı yıl Ankara Tümay Dershanelerinde 1 yıl öğretmenlik yaptı. 2000 yılından itibaren Antalya’nın Serik ilçesi başta olmak üzere kendi kurmuş olduğu dershanelerde hem öğretmenlik hem de yöneticilik görevlerinde yer aldı.2012 yılında Özel Anadolu Hastanesi MTAL’in kurucuları arasında yer alarak eğitimcilik hayatını özel okul alanında da devam ettirdi. 2010 - 2013 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Türkçe okutmanı olarak görev yapmıştır.2013 yılında ise Özel Yedisu Eğitim Kurumlarını eğitim hayatına kazandırmış ve halen Özel Yedisu Eğitim Kurumlarının kurucuları arasında görevine devam etmektedir. Kendisi Aksu Genç İşadamları Derneği üyesi, Serik Spor Denetim Kurulu Başkanı, Akbaşlılar Derneği Kurucu Üyesi, Aksu Kent Konseyi üyeliklerini de üstlenmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
mudur.png

Halil EKER

1982 yılında Antalya’da doğdu. Aksu’da çiftçilik yapan 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. Öğrenim hayatının İlkokulunu Yurtpınar Yenimahalle İlkokulunda, ortaokulunu Antalya İmam Ortaokulunda, liseyi 1999 yılında Aksu Lisesinde tamamladı. 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi -Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 2006 yılında Mersin’devatani görevini yerine getirdi. 2006 Ağustos ayında özel bir dershanede öğretmenlik görevine başladı.2012 yılına kadar çeşitli kurumlarda öğretmenlik görevinde yer aldı.2012 yılından itibaren özel okullarda öğretmenlik görevinin yanı sıra idari yapıda da yer almaya başladı. 2014 yılında ise Özel Yedisu Eğitim Kurumlarında müdürlük görevine başladı. 2015 yılında ise Yedisu Eğitim Kurumlarının kurucuları arasında yerini aldı. Halen Özel Yedisu Eğitim Kurumlarında müdürlük görevine aktif olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.